Društvo s ograničenom odgovornošću

Semi gradnja

O nama
Usluge

Obratite nam se s povjerenjem...

DOBRODOŠLI

O nama
Usluge

Društvo s ograničenom odgovornošću

Semi gradnja

O nama
Usluge

 


Specijalizirani smo za izvođenje vanjskih i unutarnjih završnih građevinskih radova na zgradama. Izvodimo radove na građevinama I,II,III i IV skupine zahtjevnosti.  
 

  • Izvodimo poslove izgradnje, adaptacije i renovacije na zgradama, poslovnim prostorima, kućama, stanovima, teretanama i sportsko-rekreativnim centrima kao i raznim ugostiteljskim objektima i hotelima.
  • Posebno ističemo ponudu uređenja prostora po sistemu ‘ključ u ruke’  te ponudu dizajna interijera koja investitorima umnogome olakšava realizaciju investicije.
  • Bez obzira da li smo u vaš projekt uključeni od samog početka ili ste nas odlučili uključiti u kasnijoj fazi građevinskih i obrtničkih radova, Vaš ćemo projekt voditi kao da se radi o našem vlastitom.
  • Po prihvaćanju projekta dizajna interijera, uz izradu terminskog plana radova, preuzimamo svu brigu oko izvođenja pojedinih faza projekta, odabira najkvalitetnijih i cijenom optimalnih materijala i dobavljača te koordinaciju radova do završne faze.
  • Ugrađujemo i renoviramo unutarnje i vanjske bazene.
  • NOVO na tržištu, SemiWOOD asortiman visokokvalitetnih proizvoda od drveta namijenjen vrtovima, kampovima ili drugim prirodnim utočištima.

 Surađujemo sa najboljim europskim proizvođačima materijala, te vodimo brigu o kvaliteti i samom dizajnu, pratimo novitete na tržištu te smo uvijek ukorak s trendovima.

 

  • Obratite nam se s povjerenjem.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

 

ZAŠTO MI?

Kvaliteta nema alternativu...

Svjesni smo da je projekt koji nam povjeravate iznimno važan i zbog toga inzistiramo na kvaliteti naših radova, koristimo visoko kvalitetne materijale i surađujemo s provjerenim partnerima. Tako dugoročno i na najbolji način štedimo vaše vrijeme i novac.

Izdvojeni projekti

Dizajn interijeira

Privatni projekt Ičići

Villa Istra

Novosti

11 lis, 2017

Dom & Stil-Pitajte stručnjaka
Otvori  

02 lis, 2017

NOVO u ponudi - SOPRO
Otvori  

29 kol, 2017

Obnova zvonika u Gradu Grobniku
Otvori  

Partneri